Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Γ.ΚΥΜΠΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ: «Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ. Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ».

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Ροδόπης στον δράστη της επίθεσης σε βάρος εργαζόμενης στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, εν ώρα υπηρεσίας στον περιβάλλοντα χώρο των επειγόντων περιστατικών.
 
«Με την απόφαση αυτή δίνουμε ένα τέλος στην ασυδοσία ανθρώπων που θεωρούν το νοσοκομείο τσιφλίκι τους βιαιοπραγώντας τόσο εναντίον του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού όσο και με την πρόκληση ζημιών από ανθρώπους οι οποίοι έχουν παραβατική συμπεριφορά. Η υγεία είναι μέγιστο αγαθό για όλους μας και θεωρώ ότι με αυτού του είδους πλέον την αντιμετώπιση θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη ώστε να έχουμε καλές υπηρεσίες υγείας και εργαζόμενους που θα αισθάνονται ασφαλείς», μας είπε ο συνήγορος των εργαζομένων Γιώργος Κυμπαρίδης μετά την ανακοίνωση της απόφασης. 
Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη πριν από 10 ημέρες όταν άνδρας από γνωστή κοινωνική ομάδα επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την τραυματιοφορέα που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κεφαλαιμάτωμα και οφθαλμικό οίδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ