Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ DEBATE ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Τέσσερεις αξιόλογοι ομιλητές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού για πάνω από δύο ώρες. Τέσσερεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές σε ένα ιδιότυπο «debate» όπου κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους και τις θέσεις των κομμάτων τους αναφορικά με το ρόλο των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, τη στρατηγική της Ελλάδας, τις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλα σημαντικά για τη ζωή μας ζητήματα όπως η μεταναστευτική πολιτική, η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, ο ευρωστρατός κλπ. 
Καλεσμένοι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η φοιτητική παράταξη Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής (ΑΝΟΚ) την Κυριακή στη Λέσχη Κομοτηναίων ήταν: ~ Ο Νικόλας Φαραντούρης - Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, ~ Ο Κώστας Τσουκαλάς - Δικηγόρος Εργατολόγος - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής, ~ Ο Γιάννης Βούρος - Ηθοποιός, Θεατρολόγος, πρώην δήμαρχος Ν. Φιλαδελφειας-Ν. Χαλκηδονας - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ~ Ο Βαγγέλης Ακτσαλής - Πρόεδρος και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - Κοινότητα Πολιτών. 

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, ο Γραμματέας της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Γιάννης Αμαραντίδης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ